Direct contact opnemen via +31 (6) 220 01 334

|

Volg mij op Facebook

Menu

Onderdeel van

Plan uw afspraak

Selecteer een datum en vraag je reservering aan. Wij zullen deze z.s.m. bevestigen.

Reserveren

Plan uw afspraak

Maak het formulier volledig en wij zullen z.s.m. contact met u zoeken.
Over ons

Van harte welkom op de site van Flair Pedicure. Graag maak ik van de gelegenheid gebruik om mij even voor te stellen. Ik ben Marcia Konings en sinds 2005 in het bezit van mijn diploma pedicure. In mei 2019 heb ik mijn diploma medisch pedicure behaald. Dit betekent dat ik naast reguliere voeten ook diabetische voeten, reumatische voeten, oncologische voeten, verwaarloosde voeten en de oudere voeten kan en mag behandelen. Daarnaast kan ik ook diverse specialistische technieken uitvoeren zoals, nagelbeugeltechniek, nagelregulatie, anti-druk leggen en orthesiologie.

Flair Pedicure is een ambulante pedicure praktijk, dit wil zeggen dat ik naar u kom zodat u in uw vertrouwde omgeving kunt genieten van een behandeling aan de voeten. Hygiƫne staat hoog bij mij in het vaandel, ik werk dan ook volgens de Code van de Voetverzorger.

Neem rustig de tijd om de rest van mijn website door te lezen. Heeft u nog vragen kunt u mij altijd bellen, mailen of het contactformulier invullen. Wilt u graag meteen een afspraak maken, dan kan dat door gebruik te maken van de afspraken planner op deze website of mij te bellen.

Wie weet tot snel bij u thuis!

Plan uw afspraak

Selecteer een datum en vraag je reservering aan. Wij zullen deze z.s.m. bevestigen.

Reserveren