Direct contact opnemen via +31 (6) 220 01 334

|

Volg mij op Facebook

Menu

Onderdeel van

Plan uw afspraak

Selecteer een datum en vraag je reservering aan. Wij zullen deze z.s.m. bevestigen.

Reserveren

Plan uw afspraak

Maak het formulier volledig en wij zullen z.s.m. contact met u zoeken.
Behandelingen

Basisbehandeling

Een basis behandeling en eventuele intake pedicure behandeling bestaat uit de volgende onderdelen:

Na deze behandeling zijn uw voeten goed verzorgd. Een vervolgbehandeling vindt meestal plaats binnen 6-8 weken. Een basisbehandeling duurt 30-45 minuten. De eerste keer zal ik met u een intake doen, hierin maak ik nader kennis met u inventariseer ik uw klachten. Een intake duurt ongeveer 60 minuten.

Deelbehandeling

Tiener behandeling

Een ingroeiende nagel kan iedereen overkomen, maar tieners en jongvolwassen hebben een verhoogd risico op een ingroeiende teennagel. Meestal betreft het de grote teennagel. Een nagel die erg rond is of juist hol heeft meer kans op ingroeien. Vaak hangt dit samen met het dragen van slecht passende schoenen en een verkeerde nagelkniptechniek. Bij tieners spelen ook nog eens de hormonen mee, waardoor de huid vaak wat vochtiger en hierdoor zachter is. Hierdoor groeien de nagels nog sneller in.

Als er een constante druk van de schoen op de rand van de nagel wordt uitgeoefend, kan de nagel in de huid groeien. Het rond afknippen van de nagel kan het ingroeien van de nagel in de huid. Daarnaast versterken. Een ingroeiende nagel kan veel pijn doen. Passende schoenen en goede instructies voor het knippen van de nagels kunnen veel ellende voorkomen. Als de pijn blijft bestaan, is het mogelijk om tijdelijk een nagelbeugel te plaatsen om ervoor te zorgen dat de klacht niet terugkomt.

Kinder behandeling

Stoten, struikelen, vallen, te kleine sokken, te kleine of verkeerde schoenen kunnen oorzaak zijn van allerlei klachten en pijntjes aan de nagels of de voeten. Blaren, blauwe nagels, ingroeiende nagels, stootnagels en wratten zijn vaak voorkomende klachten bij jonge kinderen. Veel ouders weten niet goed hoe ze dergelijke probleemplekjes aan de kindervoeten moeten behandelen. Daarom biedt Flair Pedicure ook behandelingen aan speciaal voor kinderen tot 12 jaar.

Plan uw afspraak

Selecteer een datum en vraag je reservering aan. Wij zullen deze z.s.m. bevestigen.

Reserveren